Bemutatkozás

Bemutatkozás

A Wind Lovin' golden retriever kennel története egészen 2004-ig nyúlik vissza, amikoris elhatároztam, hogy akárhogy is lesz, én szeretnék egy kutyát az életünkbe. Ekkorra már minden körülmény megfelelővé vált, hogy elég időnk, energiánk legyen egy kiskutya felnevelésére!

A golden retriever fajta szeretete már gyerekkorom óta bennem élt, és tudtam, ha eljön az idő csak ez a fajta jöhet szóba!

Az első kutyámra körülbelül 10 évet vártam, de érdemes volt kivárni, mindenképp!  Első kutyám Récsedombi Szellő Alfa "Milo" lett. 
Milot eredetileg családi kedvencnek vásároltuk, de miután kilátogattunk vele 2005 februárjában a budapesti CACIB kiállításra eldöntöttük, hogy a következőre már benevezünk!

Így is lett....

Az áprilisi budapesti CACIBra beneveztünk kölyök osztályba, ahol Milo, kölyök osztályban Nagyon ígéretes 1. helyezett lett, azt hiszem itt végérvényesen megfertőzött a légkör és ez az egész "kutyázás".
Valahogy így indult, és persze ezután már nem volt megállás, itt már tudtuk, hogy nem Milo lesz az egyetlen kutyánk... 

Hamarosan rendelkezett a sors  2005 Márciusában, a Sunnyfield's kennel honlapján megláttam a nagy ŐT, Sunnyfield's All My Lovin' "Jenny" személyében. A képen mindössze 4 hetes volt, de rögtön belopta magát a szívembe, ekkor beszéltem Judittal a kennel tulajdonosával, hogy nekem senki más nem kell, csak Ő. <3 
Judit beleegyezett, és mivel Jenny az alom legigéretesebb kislánya volt, így örült, hogy olyan helyre kerül ahol viszik majd kiállításra. Bennünk emberére talált...

A Wind Lovin golden retriever kennel folyamatosan évről évre menetelt előre, kennelünkből több Champion kutya is kikerült (Junior, Felnőtt és Veterán is) , valamint több kutyánk kennel alapító lett vagy méltán vitték tovább új gazdájuk hírét. Aztán 2017 után úgy hozta a sors, hogy egy kis szünet következett a tenyésztésben, talán lelkileg is szükséges időszak volt ez, kicsit visszahúzódni és az akkor két veterán kutyánkkal csak nagyokat sétálni és élvezni a kutyás létet. 

De amit az ember igazán szeret, azt nem tudja csak úgy végérvényesen elengedni, bár a pihenő kellett, így feltöltődve és újra lelkesen vártam új kiskutyámat.
2021 őszén csatlakozott családunkhoz Luna (Glamour Gold Rosabelle), aki magában hordozza a Wind Lovin' kennel gyökereit,  reméljük méltó utódja lesz felmenőinek, és vele újra visszatérhetünk a tenyésztés világába is!


Wind Lovin' golden retriever kennel
windlovin@gmail.com

Alapíta 2006ban - Minden jog fenntartva. - Wind Lovin' golden retriever kennel

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el